Gode råd

 Hos FESTBILER.DK ønsker vi ikke at opstille en masse forbud og restriktioner for vores studenter. At køre med os skal være sjovt, hyggeligt ikke mindst mindeværdigt, og af erfaring ved vi, at det er fornuftige og søde unge mennesker, som vi kører med. Ikke desto mindre er der nogle få regler og gode råd, som vi mener, at det er godt, at vores studenter kender. Nogle af dem står under de enkelte afsnit og andre har vi valgt at tydeliggøre her.

Hos FESTBILER.DK går vi utrolig meget op i, at vi er til at regne med, og at køreplanen bliver overholdt. I den forbindelse er det en rigtig god idé, at studenterne ude på besøgene får benyttet toiletterne i god tid, inden vi kører videre, så ikke alle skal derud i sidste øjeblik. Derudover er selve af- og påstigningen på bilen noget, som det er en god idé at forsøge at gøre så hurtigt som muligt for at spare tid.

Hvis køreturen strækker sig over to dage, så gem eventuelt lidt ekstra pynt til dag nummer to – bilen skulle jo helst være lige flot og festlige hele turen igennem.

I forbindelse med valget af pynt er et godt råd ligeledes, at kreppapir kan være en dårlig idé, da det kan afgive farve på tøjet, hvis det bliver vådt af regn eller drikkevarer. Så find hellere på andre flotte alternativer som eksempelvis serpentiner.

 

I forbindelse med drikkevarer og øvrige løse genstande på bilen er det yderst vigtigt at påpege, at det er aldeles forbudt at kaste genstande fra bilen. Skulle der mod forventning være nogen, som overskrider dette forbud, så stopper turen omgående. Det er vigtigt, at holde bilen fri for flasker og dåser, som ligger og rasler rundt på gulvet, da dette kan være en stor årsag til uheld under kørslen. 

Husk en varm bluse/jakke, hvis vejret ikke er så godt, på de åbne landeveje kan det godt blæse en hel del nogle gange.

Til slut har vi lavet en liste over ting, som det kan være godt at huske på turen:

Solbriller

Kamera

Drikkevarer

Vandpistol eller andre sjove remedier

Små båthorn / Megafon

Ipod eller lignende

Varmt tøj

Badetøj / Håndklæde – måske besøger vi en strand et sted på turen

Og vigtigst af alt: HUEN og godt humør!