Inden Turen

Inden bilerne og de glade studenter kommer ud på vejene, er der nogle praktiske ting, som skal besluttes. Vi har her samlet lidt informationer om de ting, som knytter sig planlægningen af turene.

Planlægning af turen

FESTBILER.DK er i samarbejde med studenterne med til at bestemme, hvordan lige præcis den enkelte klasses tur skal se ud. Vi lægger naturligvis et stort arbejde i at planlægge ruterne, så studenterne får aller mest sjov og ballade for pengene fremfor en masse spildtid på kedelige landeveje.

Klasser med få elever kan eksempelvis nøjes med at køre én dag, og andre klasser vælger at fordele turen over to dage.

Prisen er fast hos FESTBILER.DK men der er stadig visse faktorer vi skal vide inden turen.

 

Dette er blandt andet:

 

-Hvor mange studenter der er i klassen

-Hvor de bor

-Hvor lagt tid de ønsker ved hvert besøg

-Hvor meget tid de ønsker til sjov og ballade, hvor vi eksempelvis kører rundt i byen eller til stranden.

Besøgenes varighed

 

Som nævnt kan studenterne selv bestemme hvor længe, de ønsker, at hvert besøg skal vare.

Vores erfaring er, at de fleste foretrækker 20 minutter og nogle 25 minutter. På ture som køres på én dag, kan besøgene dog være ned til 15 minutter, hvis det ønskes.

Vi vil i denne forbindelse ikke råde til, at besøgene varer enten kortere eller længere tid end det foreslåede. Vi ved, at de forældre, som vi besøger, jo nok gerne vil have studenterne hos dem så længe som muligt, men vores erfaring er, at de festglade unge mennesker faktisk kan komme til at kede sig lidt, hvis de er for længe ét sted – altså mere end 20-25 minutter.

Ligeledes er det, som vores studenter oftest synes, er aller sjovest at køre rundt i byen og lave larm og vise huerne frem.